O nás

Firma PLASMATOOL s.r.o. vznikla v roce 1998 jako značková prodejna, půjčovna a servis elektrického nářadí značek Makita, Dolmar, Metabo, Stihl, Viking, Festool, Narex, atd. Postupně rozšiřovala svůj sortiment o další, nářadí zn. WITTE, BONDHUS, TENGTOOL Knipex,.

Základním cílem a filozofií je nabízet našim firmám kvalitní nářadí, stroje, a zařízení, a moderní technologie pro všechny druhy průmyslu a řemesel. V podstatě se těmto firmám snažíme ulehčit jejich vlastní hledání a orientaci v nepřeberné nabídce trhu. Vycházíme totiž z přesvědčení, že kvalitně vyrábět je možno pouze s kvalitním nářadím a stroji, u kterých především provozní spolehlivost a vysoký výkon přímo zvyšují produktivitu a kvalitu práce, která je potřebná pro dosažení konkurenceschopnosti.

V současné době v úzké spolupráci se zásobovacími odděleními výrobních firem zajišťujeme zásobování nářadím, stroji, nástroji, měřidly apod. Zařizujeme kompletní vybavení dílen, truhláren, autoservisů, drobných provozoven a staveb. Vykonáváme komplexní servis pro řemeslníky a drobné firmy, včetně rozvozu zboží, zásilkového prodeje, následného záručního a pozáručního servisu a dalších služeb.

Abychom zlepšili vzájemný kontakt a usnadnili Vám řešení Vašich problémů s profesionálním nářadím, zřídili jsme pro Vás telefonickou Informační službu pro zákazníky:

tel. 222710708, e-mail: info@makitapraha.cz, kde získáte veškeré informace. Ochotně Vám poradíme s volbou vhodného typu stroje pro vaši práci a zodpovíme všechny Vaše dotazy. Zavolejte, kdykoliv budete potřebovat znát informace, jsme tu pro Vás ! Po - Pá, 8:00 - 16:45.